Pamariksaan ngeunaan Produk Semalt sareng Kumaha Éta Bisa Ningkatkeun Anjeun dina Top 10 Google Search



Halaman pertama google ngatur 92% patalimarga. Naon ieu hartosna pikeun bisnis anjeun? Éta hartosna yén SEO langkung penting tibatan kantos.
Upami anjeun ngajalankeun bisnis, milarian hal sapertos dénsitas keyword, backlinking, sareng otoritas teang tiasa nyandak waktos anu ageung. Nalika anjeun nyobian juggle ieu kalayan nyayogikeun kabutuhan klién anjeun, janten teu mungkin. Tekenan ieu naha anjeun kedah damel damel ti tim profésional dina SEO.

Ngenalkeun Semalt

Semalt mangrupikeun perusahaan anu ngagaduhan pentingna SEO di payun. Aranjeunna nyayogikeun dukungan ka perusahaan anu henteu ngagaduhan ahli SEO di-imah.
Éta ogé tiasa dianggo sareng anu teu biasa sareng SEO kalayan sidang gratis 14-jasa jasa-na. Éta ogé ngagaduhan produk anu khusus pikeun anu henteu hoyong kana bagian téknis: AutoSEO.

Ngadegkeun Carita Suksés Nya

Semalt mangrupikeun perusahaan anu ngahargai dina catetan lagu anu kabuktian. Aranjeunna ngagaduhan seueur kasus kasuksésan, sababaraha anu ningali naék pisan penting. Dina kasus Bedah TR, aranjeunna nyumbang kana kanaékan 14 kali dina kahadiran. Anjeun tiasa ningali wincik patalimarga maranéhanana di handap.

AutoSEO nempatkeun perusahaan di luhur 100 kanggo 179 kecap konci dina opat bulan. Naon anu dibawa ka luhur 10 éta pakét FullSEO. Bungkusan ieu ngawenangkeun aranjeunna pencét 92% lalu lintas anu hésé pikeun jalma anu milarian jasa ieu. Kami bakal ngabahas tinjauan anu langkung lengkep ihwal istilah ieu engké, tapi pasualan saderhana ieu: Semalt berpungsi.

Semalt mangrupikeun agénsi lengkep anu nyéwa kelompok jalma anu rupa-rupa diwangun pikeun nanganan perusahaan anu peryogi pangkat pikeun SEO. Aranjeunna mangrupikeun organisasi global, janten kamungkinan anjeun nyarios basa anu biasa sareng aranjeunna.
Anjeun tiasa komunikasi sareng aranjeunna dina Skype, WhatsApp, telegram.me, email, atanapi telepon. Anjeun sadayana tiasa tingali timnya dina halaman stafna. Anjeun malah tiasa nyandak waktos pikeun muja kuya urang.

Ningali di Terminologi

Upami anjeun nuju maca ieu, anjeun dipikaresep bakal museurkeun SEO. Anjeun tiasa janten freelancer, boga usaha leutik, atanapi agénsi pamasaran sasama.
Dina sagala hal, anjeun moal langkung caket tanpa ngartos sababaraha jargon di industri.

Naon SEO?

SEO, atanapi Search Engine Optimization, ngawangun halaman wéb anjeun dina cara anu nalika jalma milari istilah khusus, aranjeunna mendakan anjeun. Istilah ieu, atanapi kecap konci, ningkatkeun jumlah patalimarga ka situs wéb anjeun. Salaku conto, upami anjeun hoyong janten dokter bedah plastik anu disebat rhinoplasty, kecap konci anjeun tiasa ngalebetkeun "bedah rhinoplasty" atanapi "rhinoplasty murah."

Algoritma Google ngawangun dina cara nyambungkeun jalma ka situs wéb anu akitatif. Tingali conto di luhur, anu ngagunakeun kecap konci "rhinoplasty." Éta ogé berwibawa sabab asalna tina sumber anu dipercaya. Éta kéngingkeun ieu ku ngirimkeun crawler, atanapi bot anu diwangun kanggo scan situs web. Mapay nangtukeun kualitas dumasar kana sababaraha faktor anu béda.
Aya seueur deui faktor anu lebet kana naon SEO, sareng urang moal lebet kana sagala di dieu, tapi ieu bakal penting pikeun anjeun terang ngartos naon anu aya kana fitur Semalt. Blog kami gaduh panduan anu langkung lengkep dina SEO lamun anjeun badé neuleuman langkung jero kana éta.

Kumaha Produk Semalt Ningkatkeun SEO Anjeun

Ayeuna urang gaduh ide anu langkung saé ngeunaan naon anu urang sasar, kami tiasa kéngingkeun kana produk Semalt kalayan kajelasan langkung ageung. Urang difokuskeun daérah anu dipendakan dina tab produkna pikeun ngamimitian. Ieu kaasup:

Naon ari AutoSEO?

Situs wé ngartikeun yén AutoSEO nyaéta pikeun anu hoyong nambihan omzet wéb na, tapi tanpa investasi seueur artos. AutoSEO mangrupikeun garis dasar pikeun jalma anu hoyong asup kana SEO. Kalayan 14 rebu jalma di langkung ti 192 nagara bagian tina promosi éta, éta parantos nampi popularitas anu saé.


Alesan anu hébat pikeun popularitas ieu mangrupikeun uji coba 14 dinten .99 persén anu aranjeunna tawarkeun. Ku kéngingkeun AutoSEO, ahli ditugaskeun kana rekening anjeun pikeun nganalisa situs anjeun. Spésialis SEO bakal mendakan kecap konci anu biasana dianggo dina industri anjeun, tapi cukup unik pikeun masihan anjeun sémah anu milarian mésér.
Semalt nyayogikeun laporan rangking ngaliwatan sistem analisis maranéhanana. Anjeun tiasa ningali kumaha perusahaan anjeun dilakukeun ku ningali dasbor, anu mangrupikeun fitur utama nalika log in.

Saatos nganalisa kecap konci dina industri anjeun, tujuan akhir nyaéta pikeun ngawangun tautan kana situs wéb anjeun pikeun mastikeun yén anjeun gaduh kata konci.
Éta ogé ngagunakeun tautan jangkar, anu bakal nyandak pangguna pikeun titik khusus dina halaman anu relevan pikeun aranjeunna. AutoSEO ngagabungkeun tautan sauh ieu sareng sanés sanés pikeun netepkeun tautan nami merek anjeun salaku sumber otorisasina bareng kecap konci ieu.
Harga dina sistem ieu bakal beda-beda antara $ 99 unggal bulan ka ampir $ 900 per taun. Anjeun tiasa milih panjang kampanye anjeun janten sabulan, tilu bulan, genep bulan, atanapi sataun. Ku ngabandingkeun, seueur situs wéb SEO anu sanés gaduh harga dasar dina $ 1000 pikeun kampanye na. Bungkusanna ogé gaduh pilihan sakedik pilihan.

Naon ari FullSEO?

FullSEO mangrupikeun vérsi canggih AutoSEO. Beda paling penting antara ieu sareng AutoSEO nyaéta yén anjeun ngagaduhan manajer Semalt anu ditugaskeun kana kasus anjeun. Pangatur damel sareng ahli SEO mimitina, teras ngirim anjeun laporan rutin ngeunaan kamajuan kampanye anjeun.
FullSEO mangrupikeun investasi dina masa depan bisnis anjeun. ROI, atanapi uih deui investasi, umumna sakitar 700% dumasar kana pangalaman klien sateuacan. Kanggo unggal 100 rebu dolar anu anjeun perhatikeun, anjeun nampi 700 uih.
Salaku conto, hiji agénsi perumahan di Mexico kagungan ampir 700% ningkatkeun lalulintas, ngabalukarkeun aranjeunna nuju slot nomer hiji dina sababaraha kecap konci. Ku ayana di luhur slot pikeun 724 konci, éta ngamungkinkeun aranjeunna pikeun nargét anu milari harta di Mexico kalayan betah langkung ageung. Tanpa FullSEO, aranjeunna henteu bakal kantos ningali tingkat patalimarga ieu.


Pikeun ngabandingkeun anu saé naon anu dilakukeun ku perusahaan séjén, urang tiasa awas dina WebFX. WebFX nawarkeun rupa-rupa fitur SEO sareng alat analisis. Nanging, Semalt ngagaduhan langkung varian dina pilihan harga na.
Pikeun usaha leutik anu ngagaduhan anggaran langkung alit, ieu langkung mirah. Dina kaayaan pilihan FullSEO, Semalt bagja nyandak anjeun harga harga kanggo bungkusan SEO lokalna. Semalt nyobian damel sareng anggaran anjeun. Scan gancang halaman wéb nyéta biaya bulanan minimum $ 475 per bulan.
Anjeun tiasa nyobian percobaan 14 dinten sareng AutoSEO pikeun ngagampangkeun diri kana ide ieu. Nanging, anjeun panginten kedah ngagunakeun halaman wéb anu béda-béda, sakumaha Semalt bakal nyarioskeun ka anjeun naon bungkusan bakal paling hadé pikeun unggal situs. Kantun pasang, pangecér sanés henteu nawiskeun varian anu sami sareng produk Semalt.

Naon téh E-Dagang SEO?

Semalt nawiskeun produk khusus pikeun anu ngagaduhan E-Dagang, atanapi toko online, peryogi. Pakét ieu sapertos anu parantos disebat sareng langkung seueur ngeunaan pengembangan produk AutoSEO sareng FullSEO.
Semalt nargétkeun kecap konci frékuénsi rendah dumasar kana produk sareng merek. Kecap konci anu anjeun kedah pangkat, atanapi kecap konci anu badé nyarankeun, dipokuskeun jalma-jalma anu milari produk anu khusus.
Salaku conto, upami anjeun hoyong pangkat sareng kecap konci anu khusus, "jam tangan lalaki anu murah," anjeun bakal mendakan yén daptar luhur ayeuna kalebet daptar daptar atanapi pidéo.

Kalayan E-Dagang, anjeun tiasa mendakan jam tangan anjeun di antara sapuluh daptar ieu sareng pidéo anu luhur. Kalayan sababaraha kecap konci anu disimpen sareng SEO, anjeun bakal mawa bisnis anjeun ka tingkat pangarang anu sami pikeun keyword ieu.

Naon Analytics?

Analytics mangrupikeun istilah anu dianggo ku seueur perusahaan. Google ngagaduhan aplikasi anu diwangun pikeun ngalacak kumaha iklan anu dibayar anjeun dilakukeun ku Google Analytics. Produk ieu langkung tina hiji aspék AutoSEO sareng FullSEO, sareng dashboard katut boh produk.
Alat analisis Semalt nyayogikeun kapercayaan ka konsumen ku cara kitu tiasa gampang dibaca. Éta ogé nyayogikeun Semalt sareng sumber akuntabilitas, anu masihan anjeun bukti ngeunaan kampanye mayar anjeun damel. Ieu di handap aya sababaraha statistik pikeun jalma anu nganggo fitur analytics.

Analisis jero nyarios masihan anjeun kemampuan pikeun ngawas pesaing anjeun, ngaidentipikasi pasar anyar, sareng nampi kecap konci anu disarankeun anu dipikabutuh pikeun kapitalisasi inpormasi éta. Ogé, Semalt ngamungkinkeun anjeun ngalacak posisi anjeun iraha wae poe ayeuna.

Naon SSL?

Nalika anjeun ningali situs wéb balik ti HTTP ka HTTPS, ieu mangrupikeun conto sertipikat SSL anu dianggo. Fitur kaamanan ieu énkripsi data anjeun ku kituna matak hésé pikeun peretas parantos nampi aksés pikeun ngaidentipikasi inpormasi, sapertos data kartu kiridit.
Éta kabutuhan upami anjeun situs wéb E-Commerce atanapi situs wéb anu didasarkeun kana toko data sénsitip. Ogé, upami Google ngidentipikasi situs anjeun salaku lokasi anu aman, éta bakal ngagaduhan kasempetan anu langkung saé pikeun ngahontal pangkat anu langkung luhur.

Kasimpulan kumaha Semalt tiasa Ngabantosan Anjeun réngking dina Top 10
Kalayan catetan lagu anu kabuktian, ratusan nasabah anu puas, sareng tim profésional anu rupa-rupa, Semalt mangrupikeun tim sadar harga individu anu daék digawé sareng anjeun pikeun mastikeun yén anjeun tiasa memenuhi tujuan anjeun
Kami parantos ningali kumaha AutoSEO, FullSEO, E-CommerceSEO, Analytics, sareng SSL sadayana ngagaduhan mangpaat pikeun nyetir lalu lintas ka situs wéb anjeun. Kalayan tim spesialis sareng manajer tim anjeun, anjeun bakal mendakan kecap konci penting, sareng backlink anu diperyogikeun pikeun nyandak situs web anjeun ka luhur Google.